A Gilda Max Díva fitnesz terem a VI. kerület Hajós utca 32-ben található, 2017. január 02-án nyitotta meg kapuit a sportolni vágyó hölgyek előtt. Csoportos órák már reggel 07.00 órától, edzési lehetőség egész nap 22.00 óráig.

Kizárólag hölgyek által látogatható mozgásközpontunkban várjuk Önöket egyéni, és csoportos edzéseinkre egyaránt. Finn és infraszaunával, valamint tavasztól minden igényt kielégítő funkcionális résszel várunk mindenkit. Mozgásközpontunkban gyermekmegőrzőt is működtetünk.

A csoportos órákra előre bejelentkezés szükséges  a 06-70-420-0465 számon

Fitness Kitchen Bistro táplálék kiegészítők és helyben is fogyasztható, egészséges meleg ételek széles választéka

Egészséges és prémium fitness ételek a Te igényeidre szabva.

Gyorsan elkészíthető laktóz- és gluténmentes ebéd- és vacsoraboxok, melyeket profi séfek készítenek dietetikusok és sportolók közreműködésével: PROFI SÉFEK RECEPTJEI ALAPJÁN.

 

csoportos órák-fitnesz – Body /Testépítés

 

SZOLGÁLTATÁSOK

Konditerem
Kérjük, forduljanak képzett személyi edzőinkhez, akik remek cardio gépparkunk, a legmodernebb Hoist kondigépek és magas színvonalú eszközállományunk igénybevételével Önökkel egyeztetve alakítják ki az Önök saját céljainak megfelelő tervezeteket.

Konditermi edzésformák:

Olyan edzéstípusok, amelyek során eszköz nélkül, szabadsúlyokkal, gépekkel (erőgépek, kardiógépek, funkcionális állványok) és egyéb eszközökkel helyes formában, rendszeresen végzett gyakorlatokkal oly reakciókra késztethetjük a szervezetet, amelyek optimális esetben az emberi test kompenzációs, illetve túlkompenzációs folyamatai révén célzottan növelhetik a fizikai erőnlét összetevőit és ezen túl az általános közérzetet is javítani képesek.

Főbb lehetőségek:
- fogyás, szálkásítás (oly edzéstechnikák, amelyek célja a nagymértékű zsírégetés mellett a kisebb mértékű izomnövelés, -formálás),

- állóképesség javítás (főként a szív, a tüdő, az érrendszer, a vázizomzat teljesítményének javítása az e célra készült edzésprogramokkal a kellő ezközpark igénybevételével),

- erőnövelés (többnyire progresszív- azaz a folyamatos és fokozatos fejlesztésen alapuló edzésmódszerek, amik az általános erőnlét és/vagy speciális erőnövekedést okoznak, pl. a napi rutinfeladatok könnyebb letudása, síelésre való felkészítés eredményének javítása, stb),

- izmosítás (a sovány testtömeg gyarapítása, leginkább a vázizomzat növelése által),

- erőállóképesség növelés (ezen módszerek kitartóbbá, erősebbé teszik folytatójukat, növelik teljesítményét),

- általános erőnléti állapot és közérzetjavító tréning (remek módszerek az életmódváltáshoz),

- testépítés, fitnesz vagy egyéb sportágak kiegészítő sporttevékenysége (versenyzőképzés a kategóriáknak megfelelő edzésprogramokkal).

 

 diva1  diva2
 diva3  divaa

 

Megjegyzés: a siker eléréséhez nagyon fontos tényező a diéta, azaz a célnak megfelelő, speciális étrend megismerése és folytatása. Továbbiakért forduljon személyi edzőinkhez!


Csoportos órák-fitnesz terem
Alakformáló, Beautirobic, Baba-Mama torna, Boksz-aerobic, DeepWORK, DBands Fitness, Gerinctéring, Move your spine/ Gerinctréning, Pilates, Piloxing, Senior torna, Shape, Show-tánc, Zsírégető óra, Zsírégető kardió óra

 

Alakformáló:
Egyszerű, jól követhető edzésforma, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik. 10 perces intenzív bemelegítés után az egész testet átmozgatjuk. Kisebb súlyokkal formáljuk a váll-, mell- és hátizomzatot, valamint fokozott hangsúlyt kapnak a kritikus testrészek, a has-, comb- és farizmok erő-állóképességének fejlesztése. Kiváló koordináció és kondíciófejlesztő óratípus. Az óra során különböző erősségű gumikötelek, soft ball, valamint kézi- és bokasúlyzó használatával tesszük változatossá az órákat és a terheléseket. Az óra alakformálásra, izomtónus fokozására alkalmas. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy az órákon résztvevőknek elmondjam és megtanítsam a gyakorlatok helyes kivitelezését a legjobb eredmény elérése érdekében. Minden korosztály számára ajánlott, kezdőknek is.

Beautyrobic:
• Leszámolás a zsírpárnákkal
• Vékony, lapos has
• Leszámolás a csípőtáji felesleggel
• Kerek popsi
• Méregtelenítés
• Bőrszépítés-feszesítés
• Meleg terem
• Vérpezsdítő zene
• Magabiztosság fejlesztés
• Stressz csökkentés
• Női energiák aktiválása
• zsírégető olaj használata
• Cellulit stop

Hogyan épül fel az óra?

Az órán 28-32 fok van, a hasi tájékot speciális zsírégető olajjal kenjük be. Az óra első felében a bemelegítés után végig a csípő, a derék, a hát és a fenék átmozgatása történik! Különböző mozdulatok nagyszámú ismétlése történik. A meleg miatt ezek a mozdulatok semmiképp nem magas intenzitáson történnek. Nincs ugrálás, nincs szökdelés. A gyakorlatok pontos kivitelezése a cél! Az órán nincs koreográfia építés. Ez a szakasz erőteljes zsírégető hatást fejt ki a has és a csípő tájékra. Az óra második felében zsírégető, alakformáló és nyújtó gyakorlatokat végzünk a talajon, mellyel célba vesszük a kar, a combok, a fenék és a has izmait.

Hogyan készülj fel?
• Légy hidratált: igyál sok vizet a nap folyamán
• Ne egyél 2-4 órával az óra előtt semmi nehezet
• Légy kipihent
Mit vegyél fel?
• Kényelmes viselet (úgy, mintha sima aerobik órára jönnél (felső legyen top vagy valami testhezállóbb)), edzőcipő
Mit hozz magaddal?
• Egy üveg vizet
• Törülközőt

Baba-mama torna:
Gym with baby
A baba-mama torna szülés után 6-8 héttel elkezdhető. Tartalmas időtöltés kis– és nagy babákkal együtt, jó hangulatban, kellemes zenével. Regeneráló program, amely az anyukáknak segít elérni céljaikat: kiegyensúlyozott közérzet, mozgékonyság, tónusos forma. Az óra jellege: preventív, gerincbarát, testtartásjavító, mozgásfejlesztő, anyacsinosító. Az óra elején átmozgatjuk a babákat, majd az anyukák edzésével folytatjuk, ami az óra fő célja. Egyes gyakorlatokat közösen végzünk, de ha a babának játszani támad kedve, arra is van lehetőség.
Az óra szerves része, hogy az anyukáknak megtaníthassam, hogyan tartsák, emeljék, mozgassák a babájukat, a hordozót, a babakocsit, hogy elkerüljék az esetleges sérüléseket. Az egyéni kéréseket, óhajokat szem előtt tartva igazítom az edzésprogramot a jelenlevők állapotához. Minden mozogni vágyó anyukát és babát várok sok szeretettel!

Boksz-aerobic:
A boksz-aerobic ötvözi az aerobic és a harcművészetek elemeit. Pörgős, harcias óratípus -amazonoknak. Magas intenzitáson dolgozva fejleszti testi-lelki állóképességünket, kiváló stressz-levezető hatással bír. Az ütés-rúgás kombinációkból álló mozdulatsorokat magas ütemszámú zenére ritmikusan végezzük, erősítő gyakorlatokkal tarkítva. A légzési és keringési rendszert intenzíven dolgoztatja, segítve izmainkat a komoly igénybevétel során.

DeepWORK:
A deepWORK atletikus, intenzív, és más ismert mozgásprogramoktól meglehetősen eltérő edzésforma. Tulajdonképpen egy csoportosan, mindenféle eszköz nélkül, mély tónusú zenére végzett, holisztikus, funkcionális tréning, melyben a megfelelő légzésgyakorlatokkal kombinálva, komplex mozdulatsorokon keresztül, mindig együtt jelenik meg az erősítés és a nyújtás, a feszültség és a relaxáció. A deepWORK nem pusztán fizikai-, hanem valódi érzelmi feltöltődést adó mentális tréning is, melyet sokan úgy emlegetnek, mint az "alakformálás csúcsa".

DBands Fitness:
A DBands, azaz a Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze, amely egy-egy a térd fölé előre és hátulra felcsatolható gumikötél egyidejű ellenállásának leküzdésével működik. Térhódítása az élsportból, az erőnléti edzőktől indult, használatát sikereinek hatására a Fitness irányzatok is átvették.
A DBands Fitness óratípus zenére megvalósítható olyan egyedi ám könnyen követhető gyakorlat láncokat tartalmaz, ami miatt már az első alkalom után rabjává válik az ember. Hatásossága és izgalmas gyakorlatsorai miatt néhány év leforgása alatt, az egyik legkedveltebb és leglátogatottabb óratípussá nőtte ki magát hazánkban.
A DBands Fitness kiválóan alkalmas esztétikai célok megvalósítására, hiszen bármilyen célzattal is kerül alkalmazásra, alapvetően a csípő és a törzsizmokat célozza meg, ami által kerekedik a farizom, karcsúvá válik a deréköv és formálódik a has, így az alakformálás elkerülhetetlen.

Gerinctéring:
A gerinctréning alapvetően egészséges embereknek összeállított, preventív jellegű mozgásforma. Célja a gerinc munkáját segítő izmok erősítése megfelelő gerincvédelem mellett.
Jótékony hatása által megszüntethető a hátfájás, látványosan javul a testtartás, a mozgáskoordináció. Segítségével korrigálhatók a beidegződött rossz mozgásminták, melyek hosszú távon az izomrendszer egyensúlyának megbomlásához vezethetnek. A gerinctréning során kellemes, pihentető zenére, légzésünk ritmusában átmozgatjuk a gerinc ízületeit, kihasználva annak teljes mozgástartományát, erősítjük és nyújtjuk a mozgatásában résztvevő izmokat.
Kiemelten hasznos az ülő munkát végzőknek, hátfájdalmakkal küzdőknek, stresszes életmódot folytatóknak, kisgyermekes anyukáknak, mozgásszegény életmódot folytatóknak.

Move your spine/ Gerinctréning:
"Az óra elsődleges célja, hogy preventív módon - sérülés megelőzésre készítve- erősítse a törzs izmait, átmozgassa a gerincoszlopot. Has - és hátizmok, mély hátizmok valamint a farizmok erősítése mellett nagy hangsúlyt kapnak az ízületek stabilizálása, mobilizálása és az egyensúlyérzék fejlesztése is saját testsúlyos gyakorlatokkal és eszközökkel egyaránt. Az órát nemre és korra való tekintet nélkül mindenkinek szeretettel ajánlom."

Pilates:
A Pilates egy egész testet átmozgató tréning, amely fejleszti az egyensúlyérzéket, növeli az ízületi mozgékonyságot, szálkás izomzatot formál, miközben nyújtja azt. Ezek a gyakorlatok nem csak egészséges, fitt embereknek, de túlsúllyal küszködőknek, reumás és ízületi betegségekben szenvedőknek, hát, váll, nyak panaszokkal küzdőknek is ajánlottak. Mindenkinek, akinek fontos az egészséges test és lélek harmóniájának megteremtése. Nincsenek benne kicsavart testhelyzetek, nincs benne semmilyen ugrálás, nem terheli az ízületeket, a gerincet, mindenki által könnyedén elsajátítható gyakorlatok. A Pilates torna alapját képezik a mély és nyugodt légzés, a szépen kivitelezett és lassan végrehajtott gyakorlatok, a koncentráció, a testünkre való összpontosítás. A Pilates módszer az erőközpont (mélyizmok) megerősítése után belülről kifelé erősíti az izomzatot. A Pilates tudatosan az emberi testfelépítéshez alkalmazkodó mozdulatok folyamatos sora. Lényege és sikere a pontosságában rejlik. Pilates a módszerének a Contrology-testkontroll-elnevezést adta, éppen azért, mert az ellenőrzött mozdulatok pontos végrehajtásával elkerülhetjük a sérüléseket, miközben kifejlődik testtudatunk, erősebb, rugalmasabb lesz testünk izomzata.

Piloxing:
A Piloxing egy izgalmas új fitness program mely Pilates, Box és Tánc elemeket elegyít egy közép-magas intenzitású intervall edzésprogramot létrehozva. Nem egy szokványos aerobik vagy táncos óra. Ahogy a mottója is szól, segít, hogy karcsú, szexi és energikus légy.
Az edzéseken az alakformáló órákhoz képest gyorsabb 144 Bpm-es zenére, mezítláb mozgunk, 250g súlyú kesztyűt viselünk, mely segíti az intenzitásnövelést, illetve az izmok tonizálását. A Piloxing egyedien ötvözi a box robbanékonyságát, a tánc kecsességét a pilates testtudatfejlesztő izomépítésével és flexibilitásával, melynek eredménye az izmok definiáltsága és a zsírégető edzés. Az egész mozgás ízületkímélő, mellőzi a hirtelen, rotáló mozdulatokat, ugrásokat.

Shape:
Kellemes, nyári érzés. Lágy zene, hangulatvilágítás, infra meleg. Alakformálás, fogyás, méregtelenítés, nyújtás 1 óra alatt. Minden korosztálynak. Az elemek kor-, és fejlettségi szint szerint végezhetők. Az óra első felében állásban végzett gyakorlatok vannak, majd a talajon folytatódik tovább a shape. Ajánlom hogyha fogyni, formálódni, lazulni, átmelegedni, feltöltődni szeretnél, vagy ha fáj a derekad, merev a nyakad, ha túl sokat ülsz, vagy állsz. Ha vágysz a spárgára, a hídra, de eddig nem merted kipróbálni, vagy nem tudtad, hogy hogyan készítsd elő. Ha rossz az egyensúlyérzéked, ha nincs se időd, se kedved nyújtani. Ha baleset, sérülés utáni rehabilitációra van szükséged. Segítek.

Senior:
Nem túl hangos, dallamos zene. Alapos, minden izomzatra kiterjedő bemelegítés, utána formáló, átmozgató gyakorlatok először állásban, majd a talajon. Használjuk a nagy-, illetve a kis labdát, gumikötelet, legkisebb súlyzót, vagy azt sem. Ugrálás, koreográfia nincs, az óra könnyen követhető. A Senior Lady végén gondosan összeállított, precíz nyújtás, nyújtózkodás. Üdítő, energizáló, kellemes. Nem kimerítő, mégis hatásos.

Showtánc:
Jazz alapú bemelegítő és tréninggyakorlatokkal kezdünk, melyek segítenek jobban megismerni testünket, és tudatosabban használni azt. Elsajátítunk olyan különböző technikai alapokat, amiket később az óra folyamán (és akár életünkben is) hasznosítani tudunk. A tanultak alapján mozgássorokat, kombinációkat, koreográfiát tanulunk, a leg fülbemászóbb mai slágerekre. Az órát levezetés és nyújtás zárja.

Zsírégető óra:
Egyszerű, közepes intenzitású terhelési szakaszokból álló aerobikóra kardió gyakorlatokkal és erősítéssel, melynek célja a test zsírszövetének csökkentése. A pulzus végig a zsírégető tartományban mozog, így kifejezetten erősen zsírégető hatású. 10 perces intenzív bemelegítés után kb. 30 percen keresztül dinamikus, aerob mozgást végzünk, melyet erősítő gyakorlatokkal egészítünk ki, az órát végül egy jól megérdemelt nyújtással zárjuk. Az órán belül nagy hangsúly kerül a has- és farizmok, valamint a combizmok erő-állóképességének fejlesztésére. A lábakra való koncentrálás mellett a karmunka is végigkíséri a teljes órát. Az órán főként saját testsúllyal dolgozunk, de az erősítő részben szerepet kapnak különböző aerobik eszközök is (kézi- és bokasúlyok, gumikötél, kislabda, stb.). Viszonylag rövid idő alatt érezheted is az óra jótékony hatását a mindennapi életben, amikor a reggeli busz, metró, villamos utáni rohanás vagy egy lépcsőn felfutás után nem akarsz megfulladni és még megszólalnod is sikerül. Hiszen a jól követhető, változatos gyakorlatok végzésével nem csak formálódunk és karcsúsodunk, hanem állóképességre is szert teszünk.

Zsírégető kardió óra:
A bemelegítés után, rövid ideig tartó, magas intenzitású gyakorlatok (anaerob) és pihenő szakaszok (aerob) váltják egymást. Az erősítő gyakorlatok beépítése az óra szerkezetébe ugyanolyan fontos szerepet játszik zsírégetés szempontjából, mint a kardió szakaszoké, mert minél több az izom a testünkön, annál több kalóriát égetünk el. Az óravégi nyújtás/lazítás, pedig segíti az izmok regenerálódását és testünk megnyugvását, tehát elengedhetetlen eszköze annak, hogy feltöltődve, vidáman és fitten távozhassunk az óráról!


Egyéb szolgáltatások

  • Szaunavilág
  • Gyermekmegőrző
 diva4  diva5
 diva00  diva7

 

 

14445805 10154734415033029 506461266 n1

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.