gildamax facebook 20170404Legújabb partnerünknek, a Fitt Beauty alakformáló stúdiónak köszönhetően újabb elemekkel bővült a Gilda Max Savoya parkban igénybe vehető extra szolgáltatások listája: Tóth-Szabó Evelin és Szabó Nikolett exkluzív arc és testkezelésre várják az edzés után még szépülni vágyó hölgyvendégeinket.

Bővebben...

crossgildaÁprilis 8-án a Gilda Max Savoya Parkban megrendezzük a Cross Team Challenge-et, a tavasz legizgalmasabb cross versenyét! Ha a cross training szerelmese vagy és imádod a csapatversenyeket, akkor ott a helyed!

Bővebben...

gildamax facebook 20170214 2 1Ha a cross tréning szerelmese vagy, akkor azért, ha pedig azt sem tudod, hogy mi fán terem a köredzés és mi köze a cross mixhez, akkor azért van itt a helyed! Március első szombatján egy különleges cross élményben lehet részed, ha ellátogatsz délután a Savoya Parkban található termünkbe.

Bővebben...

babamamatornawebA baba-mama torna, szülés után 6-8 héttel elkezdhető. Tartalmas időtöltés kis-és nagy babákkal együtt, jó hangulatban, kellemes zenével. Regeneráló program, amely az anyukáknak segít elérni céljaikat: kiegyensúlyozott közérzet, mozgékonyság, tónusos forma.

Bővebben...

Keresés

Hírlevél

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.