gildamax 201701 edzok web toth andrea

 

“A motiváció elindít. A megszokás mozgásban tart.”

Jim Ryun

 

4 éves korom óta életem központi része a sport és a mozgás. Divatbemutatók, judo edzések/versenyek, balett órák váltották egymást, végül 13 éves koromban a balett mellett maradtam. A Pécsi Művészeti Szakközépiskola Tánc szakának elvégzése után 12 évig táncművészként dolgoztam több hazai balett együttes (többek között a Szegedi Kortárs Balett és Bozsik Yvette) társulatában. Ám a tánc könnyedsége mellett végig ott lapult bennem a kemény, harcos “Kicsi Én”, aki miatt a balett órák, próbák és előadások mellett elkezdtem edzőterembe is járni. Először csak csoportos órákra mertem bemenni, mert azok nem álltak annyira messze a megszokott életteremtől. Kicsivel később már én magam akartam órákat adni, mert annyira feltöltődtem az edzésektől, hogy szerettem volna megosztani ezt az érzést másokkal is.

2012-ben vettem részt először egy Testépítés- Fitnesz Edzői képzésen, azóta pedig töretlenül dolgozom azon, hogy méltó színfolt legyek a hazai és nemzetközi fitnesz élet palettáján. Több, mint kettő -személyi és csoportos edzőként Miamiban és Máltán töltött- év után nagy örömömre újra itthon fogom az edzeni és átalakulni vágyók kezét. Ugyanakkor büszkeséggel tölt el az is, hogy hazatérésemmel nem kellett a külföldi vendégeimtől sem végleg elbúcsúznom, hisz a mai napig élő online tréningezésekkel segítem őket a céljaik elérésében. Azt hiszem ez a kitartás és elkötelezettség az ami leginkább jellemzi az én életemet és hivatásomat, és ha egy edző elhivatott akkor az edzettje is azzá válik! :)

 

• 2015. ISSA Personal Trainer (USA)

• 2015. American Red Cross - CPR/AED (USA)

• 2014. NASM dotFIT Online Trainer (USA)

• 2014. IWI Preventive Spinal Training and Stretching Trainer (HUN)

• 2014. deepWORK Instructor (HUN)

• 2013. IRON SYSTEM Instructor (HUN)

• 2013. HOT IRON 1-2 Instructor (HUN)

• 2012. Mandala Yoga Studio - Bodybuilding- Fitness Trainer (HUN)

 

Elérhetőségeim:

• E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
• Telefonszám: +3670/321-6723

 

az alabbi mozgk fill 250x61

DIVA GOMB hermina riveralleeflorian

 

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.