istvan

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni. 

Gothe 

 

Gyerekkorom óta életem része a sport. 6 évesen kezdtem el kajakozni egyesületi szinten, majd versenyszerűen is. 8 éves pályafutásom alatt sikerült több országos bajnokságot is megnyernem egyéniben és párosban is. 

A Kanári szigeteken találkoztam először az aerobik irányzattal, ahol néha 100 főnél is több vendégem volt. Innentől kezdve nem volt kérdéses, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Itthon elvégeztem a szükséges iskolákat, azóta is folyamatosan képzem magam, hogy a hobbimat a legprofibban tudjam végezni. Célom, hogy mindenki kikapcsolódjon, felfrissüljön, és jól érezze magát.

BOX-AEROBIK: Erőt, állóképességet és gyorsaságot fejlesztő, igazi "zsírgyilkos" óra. Könnyen követhető koreográfiák, melyek az aerobik és a box elemek kombinációját tartalmazzák. Ajánlom mindenkinek, aki egy pörgős és intenzív órára vágyik. 

Erősítő/alakformáló: erősítő, izomtónus fokozó gyakorlatokat végzünk különböző eszközök segítségével, súlyzó, szalag, labda, step. Miden izomcsoportra 2-3 féle gyakorlat jut. Egyszerű, jól követhető.

 

Elérhetőségem:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

az alabbi mozgk fill 250x61

river

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.