szalka andrea

 

A fájdalom azt jelenti, múlik a gyengeség!

Végzettségek:

Szakképesítés neve

Oktatási intézmény

Képesítés ideje

Sportedző

(aerobik szak)

Fitnesz Akadémia

2003. június 22.

Sportoktató

(testépítés-fitnesz)

Fitness Company Bt.

2006. november 12.

Iron boksz edző

Fitline Education

2004. június

Hot Iron Instruktor

Elbertsport-Hamburg

2007. szeptember

Hot Iron Cross Instr.

Elbertsport-Hamburg

2008. március

Gymstick

Carido & muscle

Gymstick Team (WGT)

2008. április 13.

Gymstick

Basic & Circuit

Gymstick Team (WGT)

2008. április 13.

X-Co Trainer

Fitline Education

Óratípusai:

Intervall
Kondi
Zsírégető
Hot Iron

Bemutatkozó:

„Egész fiatalkorát végigkísérte a mozgás, a sport szeretete. 6 éves korában már úszott, majd teniszezett, futott, néptáncolt, végül pedig kikötött a társastáncnál, mely –nyugodt szívvel állíthatjuk– élete nagy szerelme. Ebben a sportágban eltöltött tíz éves versenyzői pályafutását végül –sok szép eredmény mellett– Területi Magyar Bajnoki II. hellyel zárta.

Ez az életszakasz azonban befejeződött és megnyílt egy új kapu; aerobikozni kezdett. Először csupán hobbi szinten, majd a szükséges iskolák elvégzése után hivatás-szerűen. 2005-ben úgy döntött, szakmai tudása mellett fizikai felkészültségét is próbára teszi, így elindult egy nagy megmérettetésen, melynek eredményeként a 12 órás aerobik maraton bajnoka lett. 2008-ban az Év női aerobik előadója. 2011-ben ismét díjazott az év presentere egy kategóriájában, 2005-ben a 12 órás aerobik maraton győztese. Korábban ezüst és bronzérmes hat órás aerobik versenyeken.

Tíz éves versenytáncos múlttal, tíz éves edzői tapasztalattal a hazai aerobik rendezvények rendszeres szereplője. Az Iron System Hungary tulajdonosa, az Iron Workout és Hot Iron alapképzések vezetője, a hazai fitnesz rendezvények rendszeres fellépője, online újságok mozgás rovatainak szerkesztője, a Wellness magazin szakértője, korábban Béres Alexandra Súlykontroll programjának fitnesz koordinátora, aerobik- és személyi edző."

EREDMÉNYEI:

2005. 12 órás aerobik maraton 1. helyezett
2005. A budapesti Anna-bál szépe
2009. Presenter of The Year díj („Az Év Edzője" aerobik presenter női kategóriában)
2011. Presenter of The Year Dance kategória

HITVALLÁSA:

„Hiszem, hogy mindenkiben ott van! Ott van az erő, a kitartás, hogy elérje céljait, hogy változzon testben, lélekben egyaránt! Csupán egy kis külső segítség kell! Egy olyan ember, aki figyel, megért, ráérez! Aki megfelelően közelít meg mindenkit. Aki ha kell, buzdít, lelkesít, tanít, vagy épp erőt ad, teljesítményt kér, meghallgat. Olykor a sportolót kell előcsalogatni, máskor az embert látni, így lesz teljes egész. Test és lélek; cél és eredmény; edző és edzett."

Elérhetőség:
70/432-5576
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

az alabbi mozgk

alleeriver

 

 

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.