Nem létezik genetikailag túlsúlyos vagy gyenge ember, csak olyan, aki még nem találta meg az útját és motivációját a testedzés területén. Úgyhogy keresd kitartóan, találd meg a stílusodat és hagyd, hogy függőséggé váljon! Az eredmény garantált! ;)

Végzettségek
2010 – 2011 International Wellness Institute – Aerobic Edző (OKJ-s sportedző)
2012 – 2013 International Wellness Institute – Wellness és SPA Menedzser
2014.05. Almásy Csilla – Preventív gerinctréner oktató képzés
2014. 09. - Folyamatban Fitness Akadémia – Személyi edző

Szakterület:
Alakformáló, zsírégető, kondi, intervall, köredzés, gerinctrénig.
Dinamikus jóga és pilates helyettesítést vállalok.

Rövid bemutatkozás
Az International Wellness Institut-on végeztem aerobik edzőként, majd Almásy Csillánál gerinctrénerként, emellett a jóga és pilates területén képzem magamat. Mindezekből a mozgásformákból gyúrom össze az edzéseimet, mindenből kiveszem a legjobbat, a leginkább odaillőt. Edzéseimet -legyen szó akár body&mind vagy aerobik óráról- preventív szemlélet jellemzi: a gerinc- és ízületek védelme, a vendégem esetleges problémájára való odafigyelés mind fontosak számomra. De nem áll tőlem távol az sem, hogy szépen lassan kilökdössek valakit a komfortzónájából :) hiszen így lehet fejlődni! Óráimon a saját testsúlyos gyakorlatok mellett szívesen használok nagy és kis labdát, gumiszalagot, kézisúlyt, tárcsát, flexibart-t vagy épp egymást is a páros gyakorlatokhoz :) Fontosnak tartom, hogy ne csak az edzés, de a közösségi lét is élménnyé váljon és ez által is feltöltődve zárjuk a napot. Jó kedv, játékosság, őszinteség, kihívás... erre számíts, ha az én edzéseimet választod! :)

Elérhetőség
Mobil: +36 30/560-3632
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

az alabbi mozgk

river

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.