holloleleszikriszti

„Nem az számít mit teszel, hanem, hogy miként." J.H Pilates

 

 

Szakterület:

aerobik edző
Rövid bemutatkozás:
A mozgás életem nélkülözhetetlen része, gyerekkkorom óta sportolok, ritmikus sportgimnasztikától kezdve, az úszáson és a kung-fu-n keresztül, míg főiskolás koromban megismerkedtem az aerobikkal. Budapestre kerülve és a TF elvégzése után, kb. 14 éve elkezdtem kisebb fitness termekben órákat tartani, míg végül a Gilda Max csapatába kerültem.
Amikor csak tehetem szakmai továbbképzésekre, workshopokra, rendezvényekre járok, hogy folyamatosan képezzem magam és kikapcsolódjak. Fontosnak érzem, hogy legyen meg a szakmai alázat és az emberszeretet.
Hiszem és tudom a vendégeimtől, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is feltöltődnek, felfrissülnek és nekem nagyon jó látni fejlődésüket, kitartásukat, lelkesedésüket. Igyekszem a lehető legjobbat és legtöbbet „adni".
Többféle órát tartok, amelyeket a jó hangulat mellett, a kemény edzés is jellemez. Nagy figyelmet fordítok, és nagyon fontosnak tartom a gyakorlatok helyes kivitelezését és egészségmegőrző hatását.
Elérhetőség:
mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
tel.szám: 30-9950-449

az alabbi mozgk

diva

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.