Hajkonorbert

 ( nem nagyon van igazából, max innen onnan tudnék i mindenki által ismerteket idézni,de akkor már ha be kell írni vmit akkor ez, ha megfelelő: "Ha az élet a földre lök, akkor csinálj pár fekvőt, s közben légy vidám mint a krokodil")

végzettségek:

- Íjászedző ( Szinergia Szakiskola Óbudai Tanintézmény)
- Fitnesz-wellness asszisztens ( Szinergia Szakiskola Óbudai Tanintézmény)
- Személyi edző ( Szinergia Szakiskola Óbudai Tanintézmény)
- Gyermekkori mozgásprogram vezető ( Szinergia Szakiskola Óbudai Tanintézmény)
szakterület, mit vállalok: személyi edzés, alakformáló-és tömegnövelő edzések, saját testsúlyos edzések, sportspecifikus edzések,

rövid bemutatkozás:

Általános iskolás koromban kezdtem el sportolni, kosárlabdáztam, mellette úsztam, később belecsöppentem a küzdősportok világába, birkóztam, karatéztam,wing tsun-oztam, bokszoltam,2008-tol pedig a magyar mozgáskultúrára épült küzdősporttal foglalkozom, melyben megtalálhatóak a pusztakezes illetve a fegyveres küzdelmek valamint íjászat, 2 évig tartottam általános iskolás gyermekenk ilyen jellegű edzéseket, mely alatt többször a legjobb csapatnaqk járó kupát elnyerték, illetve egyéniben is a legeredményesebbek voltak. A súlyzós edzéssel 2006-ban kezdtem el foglalkozni komoylabban, először kiegészítésként, később egy második teljes értékű sportnak zárkózott fel az életemben.
elérhetőség:

telefon: 06 30 337 7926
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

az alabbi mozgk

 savoya

 

 

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.