gyurkovicsaniko

 

"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz." Les Brown

 

Végzettségek
Semmelweis Egyetem TFTI - Aerobik oktató
Kangoo Club Hungary - Kangoo Jumps oktató
Kangoo Club Hungary - Gyerek Kangoo oktató
Czanik Balázs - Capoeira Aerobik oktató
R-Med Akadémia - TRX oktató
Star Training - Stretching

Szakterület, mit vállal :
aerobik oktató (Kangoo, Gyerek Kangoo, Alakformáló, Zsírégető, Intervall, Capoeira Aerobik, TRX)
Rövid bemutatkozás:
2010-ben a Testnevelési Főiskola Továbbképző Központjában szereztem aerobik oktatói oklevelet, ezt megelőzően néptánccal foglalkoztam kiskorom óta. A tánc után olyan, kifejezetten dinamikus edzésformát kerestem, ami - túl azon, hogy növeli az állóképességet, formálja az alakot és csökkenti a testzsír arányát - képes arra, hogy erővel, energiával is feltöltsön. Így találtam rá a Kangoo Jumps-ra, amely ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel. Minden perce pörgő, őrült és élvezetes. A Kangoo Instruktori tanfolyam elvégzését követően már több éve tartok rendszeresen Kangoo órákat felnőtteknek és gyereknek egyaránt. Az órák dinamikusak, energikusak és az óra végére általában még a leginkább lehangolt vendégre is sikerül ráragasztani a jókedvet. Mert ugrálni csak mosolyogva lehet. A speciális rugós talpú cipőben végzett magas intenzitású mozgás felpörgeti az anyagcseréd, rengeteg kalóriát éget, pozitív hatást gyakorol a szívre és érrendszerre, fokozza a szervezeted oxigénellátását, miközben átalakítja, feszesebbé és tónusosabbá teszi az alakod - a változás a rendszeresen órára járó vendégeken szemmel látható. Minél többen vagyunk, annál nagyobb és magával ragadóbb a hangulat.
Az aerobik oktatói oklevél megszerzése óta alakformáló és zsírégető órákat is tartok, személyes kedvencem az intervall edzés. Ez egy olyan állóképesség növelő óratípus, melynek során a teljes testet megdolgoztatjuk. Az intervall tréning hatékonysága a változó terhelésben rejlik. A magasabb terhelést alacsonyabb intenzitású rész követ, így a pihenő szakaszok miatt összességében többet tudunk dolgozni magasabb terhelés mellett.
Hiszek a funkcionális edzésmódszerekben is, ezért tettem le a voksomat a TRX mellett. Kis csoportos edzés, amelyet nagy figyelem és fegyelem övez.

Húsvéti Kangoo Anikóval

Elérhetőség
Gyurkovics Anikó
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

az alabbi mozgk

allee

 

 

Keresés

Hírlevél

ITT IS TALÁLKOZHATUNK

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

NOSIR plakat

 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.