banhegyigergely

 

" Ha csinálsz valamit, akkor azt csináld jól ! "

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen, illetve az IWI-n, hazánk egyetlen nemzetközileg is elismert fitnesz iskolájában végeztem.Az életemet mindig a sport határozta meg. Ma is versenyszerűen sportolok, Crossfittezem,de emellett kiemelten foglalkozom a sport, a sportolás tudományos oldalával/vizsgálatával. Az itt szerzett tapasztalatokat pedig remekül tudom alkalmazni az edzések során.
Edzés:
Munkámat a maximalizmus jellemzi. Különös figyelmet fordítok a gyakorlatok helyes kivitelezésére és igyekszem a lehető legszínvonalasabb edzői szolgáltatást nyújtani. Maximális figyelmet biztosítok a vendégeim számára a bemelegítéstől kezdve, az edzésen át, egészen a nyújtásig.
Az általam képviselt speciális terület a funkcionális edzés, ezt igyekszem ötvözni a már hagyományosnak mondható edzéstípusokkal. Célom a minél változatosabb és hatékonyabb edzésmunka mellet a minőségi mozgás megtanítása vendégeim számára.

Úgy gondolom, hogy a jó edző legfontosabb feladata megszerettetni a sportolást a vendégeivel. A sport egy eszköz, amivel képesek vagyunk teljes mértékben változtatni az életünkön. Viszont ez csak akkor működik, ha élvezzük is, amit csinálunk.
Ha megvan benned a kellő elhatározás, készen állsz tenni valamit a változásért, akkor keress meg bátran és segítek elérni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé!
Elérhetőségeim:
Tel.: +36 20-323-3044
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.banhegyigergely.hu

 

 

 

az alabbi mozgk

 

savoya

 

 

Keresés

Hírlevél

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.