madaraszzsolt

 


„ A megfelelő pillanat mindig a Most! "

 

1984-ben születtem. Súlyzós edzésekkel közel 15éve foglalkozom. Előtte hosszú évekig versenyszerűen kosárlabdáztam, így átélhettem a csapatsportok minden szépségét, gondolok itt a közösségi élmény motiváló erejére, később ezzel párhuzamosan thai bokszoltam, ahol viszont azt tanulhattam meg, hogy milyen egyedül megküzdeni a feladatokkal. Az elmúlt időszakban a sport nem csak a hobbimat és az életmódomat határozta meg, hanem a munkámat is. Erőnléti edzőként dolgoztam kosárlabdázókkal, illetve sportolók sportág specifikus egyéni felkészítését végeztem, emellett, mint rehabilitáló edző is dolgoztam, főleg térd és vállsérülések után.
Sportágak melyben versenyeztem:

- kosárlabda
- thai boksz

Képzések, amelyen részt vettem:

- International Wellness Institute – Testépítő és Fitness edző
- R-med Akadémia - TRX Suspension Training Course

Igaz, hogy jómagam elsősorban kosarasként versenyeztem, de a valódi példaképeim mindig a Testépítők voltak. Úgy gondolom, hogy mindenkinek meg kéne tanulni és az élet minden területére ki kéne tudni terjeszteni, azt az alázatot, fegyelmet, a célok és a siker elérése érdekébe vállalt lemondásokat, ami a testépítőket jellemzi. Saját sérüléseim, az azokból való minél teljesebb felépülés és a további sérülések megelőzése ösztönzött arra, hogy egyre mélyebbre ássam magam a rehabilitációs és preventív módszerek terén. Nagyrészt ez az, ami jelenleg meghatározza a szemléletmódomat. A lehető legtöbb edzésmódszert és eszközt próbálom alkalmazni az edzések felépítésénél, de mindig úgy, hogy azok az egészség megőrzését vagy visszanyerését szolgálják.
Elérhetőségeim:
Tel.: +3630/363-1670
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

az alabbi mozgk

 obudariverherminaflorian

 

Keresés

Hírlevél

szovegfejlec kovessminket

facebyoutube twittpinter insta 

KARRIER
Szeretnél nálunk dolgozni ?
Küldj egy fényképes önéletrajzot a karrier@gilda-max.hu email címre.
Ha aktuális keresésünk lesz és alkalmasnak találunk a feladatra, jelentkezünk majd.